Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Satékroketten - Christine Kraft, 1976
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, paneermeel, pindakaas en rode peper
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bot, boter, bouillon, citroenrasp, citroensap, donkere sojasaus, gemberpoeder, kip, kipfilet, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, paneermeel, peper, sojasaus, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De worst story:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier: