18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnblauwe bessenbruine botercitroencitroensapdragondruivenpitolieeendenborstelstargranaatappelknoflookmelkmosterdolijfoliepepersjalotsuikertijmuivloeibare honingwaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gegrilleerde witlof met honing en slakken

Ingrediënten:
aalbessenwijn, appelbalsamico, boter, bruine boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, honing, knoflook, lievevrouwebedstro, sjalot, slakken, stengelui, tijm, water, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Erwtenpilav met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basmatirijst, erwten, boter, groentebouillon, kruidnagels, kurkuma, olie, peper, pinda’s, rozijnen, sinaasappel, knoflook, gemalen komijn, honing, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Maïsvlini's met barbecuesaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, honing, komijnpoeder, lente-uitjes, maïs, melk, olijfolie, paprikapoeder, passata di pomodoro, peper, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ingelegde groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bier, bruine boter, dragon, druivenpitolie, engelwortelzaad, gele biet, honing, koolrabi, laurierblad, merg, peterselieblad, peterseliestelen, peterseliewortel, rodebietensap, rode klaverzuring, roomse kervel, rozenbottelazijn, selderij, selderijknol, sjalot, sparrenazijn, tijm, ui, varkensrib, vlierazijn, water, wittewijnazijn, wortel, zeesla en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Een appel valt in het gras

Ingrediënten:
00-bloem, aardpeer, appelbalsamico, ascorbinezuur, boter, citroentijm, donkere pils, druivenpitolie, elstar, fruit, honing, ijzerhardkruid, knoflook, korianderblaadjes, korianderolie, mout, sjalot, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Kreeft met Macvin en kastanjepuree

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, dragon, gevogeltefond, honing, kastanje, kippenfond, kirsch, macvin, meiknol, olijfolie, oosterscheldekreeft, prei, ui, venkel, visfumet, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Op de huid gebakken snoekbaars met kropsla

Ingrediënten:
azijn, bosui, boter, gembernat, honing, knoflook, kropsla, olie, peper, rodewijnazijn, snijbiet, snoekbaarsfilet, spinazie, strandbiet, tomaat en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
mosterd / vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Kipsalade à la Apicius - sala cattabia apiciana

Ingrediënten:
augurk, azijn, boter, citroensap, distelolie, gemberwortel, grahambrood, honing, kalfszwezerik, kippenborst, melk, pecorino, peper, pijnboompitten, selderij, sultana's, ui, verse citroenmelisse, verse koriander, verse munt, vloeibare honing, volkorenbrood, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / gevogelte