11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembotercitroencitroensapextra vierge olijfoliefruitkapperappeltjeskorianderzaadlauriermosterdolieolijfoliepepersinaasappelsapsjalottijmuiwaterzalmzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Speltsalade met wortellinten, sinaasappel en zalm

Ingrediënten:
azijn, hazelnootolie, hazelnoten, honing, knoflook, mosterd, olie, peper, pimentkorrels, sinaasappel, spelt, winterwortel, wittewijnazijn, wortelsap, zalm, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vis
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Erwtenpilav met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basmatirijst, erwten, boter, groentebouillon, kruidnagels, kurkuma, olie, peper, pinda’s, rozijnen, sinaasappel, knoflook, gemalen komijn, honing, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Gemarineerde zalm met sinaas en sugarsnaps

Ingrediënten:
acaciahoning, balsamicoazijn, chilipeper, gember, knoflook, koriander, olijfolie, puntpaprika, sesamzaad, sinaasappel, sinaasappelsap, sugarsnaps en zalm

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge olijfolie, honing, kapperappeltjes, kappertjes, korianderzaad, laurierblaadjes, makrelen, olijfolie, citroen, sinaasappel, sinaasappelsap, knoflook, ui, venkelknollen en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Makreel in escabeche recept - Food and Friends

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge olijfolie, honing, kapperappeltjes, kappertjes, korianderzaad, laurierblaadjes, makrelen, olijfolie, citroen, sinaasappel, sinaasappelsap, knoflook, ui, venkelknollen en 
zout en peper

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Een appel valt in het gras

Ingrediënten:
00-bloem, aardpeer, appelbalsamico, ascorbinezuur, boter, citroentijm, donkere pils, druivenpitolie, elstar, fruit, honing, ijzerhardkruid, knoflook, korianderblaadjes, korianderolie, mout, sjalot, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees