Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, aubergine, boter, citroensap, courgette, dressing, groentebouillon, kipfilet, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, suiker, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Goed zoet:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: