26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieauberginechilipastachilipepercourgettedjeroek poeroetdruivenpitoliegedroogde chilipepergembergroene currypastakerriepoederketjap manisknoflookkorianderkorianderpoederlimoensapmaïsolieoliepindakaasrode currypastauivegetarische vissauswaterwitte uizomerpompoenzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Op z'n Thais gestoomde zeebaars en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoen, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zeebaarsfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met spinazie

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, spinazie, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met erwten

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, doperwten, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, peultjes, rode currypasta, sojasaus, sugar snaps, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met maiskorrels

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïskorrels, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tofu, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met winterpompoen

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, winterpompoen, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Chicken Saté Spring Rolls

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, gemberpoeder, kerriepoeder, kippendijen, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kruidenzout, kruidnagel, limoen, loempiavellen, nootmuskaat, peperkorrels, pinda’s, plantaardige olie, rode peper, sjalot, sla, sojasaus, steranijs, suiker, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met bloemkool of broccoli

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bloemkool, broccoli, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tomaten, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met gember

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, gember, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met noten

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, noten, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met wortel of bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bleekselderij, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met kerrie

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, chilipoeder, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, garam masala, gedroogde chilipeper, groene currypasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Thaise rodelinzensoep met geurige chiliolie

Ingrediënten:
anijsster, banaansjalot, citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, rode chilipeper, rode currypasta, rode linzen, sojasaus, sugarsnaps, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met kruiden

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïsolie, munt, rode currypasta, sojasaus, thaise basilicum, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische salade met kokosquinoa, paksoi en gembertofu

Ingrediënten:
gemberwortel, groene sojabonen, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, tamari, thaise basilicum, tofu, water, witte quinoa en zoutvlokken

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Gado gado met homemade pindasaus

Ingrediënten:
koriander, eieren, ketjap manis, water, pinda, sperziebonen, taugé, kokosmelk, limoen, knoflook, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal oelek, winterpeen en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Trending: Pompoendonuts

Ingrediënten:
aardbeien, agavesiroop, appel, avocado, banaan, blauwe bessen, cacao nibs, chocolade, citroensap, donuts, edelgistvlokken, flespompoen, frambozen, fruit, kaneel, kokosmelk, koriander, oesterzwam, olijfolie, paddenstoelen, pesto, peterselie, pijnboompitten, pindakaas, pompoen, pompoenpitten, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sesamzaadjes, siroop, slagroom, sojasaus, citroensap, kaneel, sesamolie, tomaten, verse basilicum, fruit, walnoten, water, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zout, zout en 
zout en peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paarse broccoletti met rijstnoedels

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, groene chilipeper, jeruk purut, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, laoswortel, limoen, limoensap, paarse broccoletti, palmsuiker, plantaardige olie, rijstnoedels, rode ui, sesamolie, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...