Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Ragout van damhert en ander wild
- Ingrediënten:
- bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, barolo, bechamelsaus, bleekselderij, bloem, bouquet garni, buikspek, chianti, crème fraîche, droge witte wijn, jeneverbes, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: