Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Pâté en croûte - Kalfsvleespastei
- Ingrediënten:
- cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, brood, cayennepeper, doorregen buikspek, ei, épice fines, jeneverbes, kalfsvlees, kippenlever, knoflook, laurier, madeira, majoraan, nootmuskaat, peper, runderlever, truffel, truffelvocht, ui, varkenslever, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: