20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenpureeamandelmeelamarettobaking sodabakpoederbloemboterbruine suikerchocoladecustardpoedereidooierhazelnootpralinekristalsuikermelkpoedersuikerslagroomsuikertarwebloemvanillesuikerzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Chocolade Pindakaascake

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, water, pindakaas, pure chocolade, zout, baking soda, vanille-extract en zure room

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella bijt:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacao, dubbelkoolzure soda, ei, lichtbruine basterdsuiker, maïsolie, poedersuiker, pure chocolade, rietsuiker, vanille extract, water, zout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Devil’s Chocolate Food Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eidooier, eiwit, boter, zout, water, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, water en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Chocolate Raspberry Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eiwit, frambozen, boter, zout, water, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, framboos en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Chocolate Espresso Bundt Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, boter, glucose, zout, honing, kristalsuiker, pure chocolade, tarwebloem, vanillesuiker, water en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Bûche de noël

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, cacao, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Lekker luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, patisseriebloem, rode vruchten, room, solo patisserie en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Roodfluwelen cake met chocoladeganache en meringue

Ingrediënten:
bakpoeder, bicarbonaat, bloem, cacaopoeder, citroensap, crème de tartare, eieren, eiwitten, goudblaadjes, kristalsuiker, lichtbruine suiker, pure chocoladeflikken, rode voedingskleurstof, sojaslagroom, solo patisserie, vanillesojamelk, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Sachertaartjes

Ingrediënten:
abrikozenpuree, cacaopoeder, ei, eigeel, bloem, gelatinepoeder, boter, pectine, pure chocolade, room, suiker en water

Een recept uit Jurino

Recept van Antilliaans Eten:

Salted caramel brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, cacaopoeder, eieren, gehakt, pure chocolade, roomboter, slagroom, suiker, tarwebloem, vanille, water, zeezout, zeezoutvlokken en zout