24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouillonbroccolidonkere sesamoliedruivenpitolieeigemberknoflookkorianderlente-uilichte sojasauslimoenmirinnoedelsolieplantaardige oliesesamoliesesamzaaduiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met rijstcake

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, rijstcake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met glasmie

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, glasmie, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:

Japanse omelet

Ingrediënten:
beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosnootsoep met kerrie en citroengras

Ingrediënten:
citroengras, druivenpitolie, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, maïsolie, shiitake, sojasaus, thaise chilipeper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bruine suiker, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gember, heldere bouillon, kaneelstokje, maïsolie, medium dry sherry, poularde, shaoxingwijn, sojaolie, steranijs, tamme kastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Aziatiasche groentesschotel

Ingrediënten:
chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Makreelfilet gelakt in kabayakisaus

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, makreelfilet, mirin, noedels, olie, paddenstoelenbouillon, sake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, somen en wilde spinazie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten recept - Food and Friends

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, paddenstoelen, sojasaus, sugarsnaps, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zeegroente en paddestoelen uit de wok

Ingrediënten:
alaria, arame, bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, dulse, gember, hijiki, knoflook, kombu, lente-ui, maïsolie, paddenstoelen, sojasaus, ui en wakame

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Hete en zure soep uit Sichuan

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, ei, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, heldere bouillon, koriander, lichte sojasaus, mager varkensvlees, marinade voor varkensvlees, olie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tahoe, water, witte wijnazijn, wolkenoren, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische Tom Kha soep

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroengras, courgette, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kastanjechampignons, kip, knoflook, kokosmelk, lente ui, lente-ui, lente uitjes, limoen, limoenblaadjes, olie, paddenstoelen, peper en zout, rode peper, rood pepertje, sojasaus, knoflook, ui en gember

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse keuken: Kotteri-groenteramen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, bosuitjes, bouillon, chiliolie, eieren, fruit, gedroogde paddenstoelen, gember, sesamzaad, groentebouillon, groenten, water, knoflook, water, maïs, maïskorrels, noedels, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, sesamzaad, sojasaus, spinazie, tofu, water, waterspinazie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Vegan Ramen Met Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
asperges, bimi, bosuitjes, bouillon, broccoli, chili-olie, gember, courgette, gedroogde paddenstoelen, paddestoel, groenten, hete saus, hoisinsaus, kombu, noedels, nori, olie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, shiitakes, sojasaus, tofu en water