Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Meen molee - Kabeljauw-curry met kokosmelk
- Ingrediënten:
- boter, chilipeper, citroensap, gember, ghee, kabeljauwmoten, kokosmelk, kurkuma, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, dunne kokosmelk, ei, gemalen komijn, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, laos, limoensap, noorse garnalen, olie, sambal oelek, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: