31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercajunkruideneiijsbergslaketjap benteng maniskipfiletknoflookkokosmelkkomkommerkorianderlimoensapoliepepersambal oeleksperziebonentaugéuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light:

Hummus (diverse variaties)

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, doperwt, edamamebonen, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, korianderblaadjes, linzen, pindakaas, rode chilipeper, sesamzaad, sinaasappelsap, sojabonen, sojasaus, tahin, venkelzaad, wasabipasta, wortel, yoghurt en zijdetofu

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met champignons

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, champignons, champignonsoep uit blik, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met ananas en pijnboompitten

Ingrediënten:
ananas uit blik, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pijnboompitten, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit 500 slowcooker recepten:

Kip met satésaus

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met babymais en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, babymais, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met waterkastanjes en cashewnoten

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, cashewnoten, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui, water en waterkastanjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met paprika

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Maleise pindasaus - saus katjang malaya

Ingrediënten:
citroensap, dunne kokosmelk, gedroogde spaanse pepertjes, ketjap benteng manis, knoflook, kokosolie, lombok rawit, pindakaas, sambal trassi, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentesalade met pindasaus - gado-gado Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gegiste sojabonenkaas, goela djawa, haricots verts, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, mais, pindakaas, sambal oelek, sperziebonen, spinazie, taugé, tempé, tomaat, ui, voorjaarsui, worteltjes, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:

Eenvoudige salade uit Bandung 2 - selada biasa bandoeng 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ijsbergsla, ketjap benteng manis, komkommer, peper, pindakaas, rode paprika, rode ui, sambal badjak, sinaasappelsap, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Pindasaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, melk, pindakaas, sambal oelek, suiker, ui, water, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Indonesie:

Eenvoudige salade uit Bandung 1 - selada biasa Bandoeng 1

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, kropsla, peper, pindakaas, sjalot, tomaat, trassi, verse bladselderij, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis met pindasaus - ikan boemboe katjang

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, limoensap, pindakaas, rode spaanse peper, verse koriander, verse peterselie, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zout, zoute indonesische sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Haal meer recepten op...