13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine bonenkaneelstokjeknoflookkruidnagellaurierolijfoliepeperkorrelpreirode wijnazijnrozemarijnrunderbouillonrundvleestijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pimentkorrels, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Suddergeit

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, geitenbout, geitenschouder, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, prei, rode wijn, tijm, ui, vlees en winterwortel

Keuken:
Hollands
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Iç sigir eti - Runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappelen, knoflook, komijn, laurier, olijfolie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, tomaten, tomatenpuree, ui, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige rundvlees bamisoep recept

Ingrediënten:
bonenpasta, gehakt, gember, laurierblad, lente-ui, lichte sojasaus, noedels, peperkorrels, rundvlees, steranijs, tomaten, uien, verse koriander, water, wijn en zonnebloemolie