6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfilet op zoutborrelkroepoekboterbroodkorstcacaocayennepepercitroencourgettecourgetteschilcrème fraîchedroge witte wijneieidooierelleboogjesmacaronigastriquegembergriekse yoghurtgriesmeelgroentebouilloninktvisknoflookolijfoliepreisjalot
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Bami goreng met vis

Ingrediënten:
bloem, borrelkroepoek, courgette, garnalen, kabeljauw, kruidenmix voor bami, limoensap, mie, olie, peper, prei, roodbaarsfilet, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, courgette, courgetteschil, crème fraîche, eidooier, gastrique, kreeftenfond, kreeftensaus, kreeftenvlees, pastadeeg, peper, prei, sjalot, visfumet, winterwortel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren