Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, fruit, gehakt, kaneel, kaneelstokje, kip, knoflook, korianderzaad, laurierblad, mager rundvlees, marjolein, melk, munt, olijfolie, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, rundvlees, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: