Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | agavesiroop, alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroenschil, droge witte wijn, edelgistvlokken, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, pasta, peterselie, sjalot, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: