Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Konijn met rookspek
- Ingrediënten:
- doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bakchorizo, bloem, boter, droge witte wijn, ei, gerookt dooregen spek, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie: