Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: