Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, dijonmosterd, djeroek poeroet, ei, eidooier, gehakt, groente, knoflook, kruiden, limoensap, paneermeel, plantaardige olie, rundvlees, sojasaus, trassi, ui, varken, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Made in Italy:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2: