13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureebasilicumbotereifijne kristalsuikergehakthamkaneelknoflookkorianderlaurierbladmaïzenaparmezaanse kaaspeperrode wijnrunderbouillonsojasaustomatenpureetomatensausuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Midden-Oosterse mix voor couscous

Ingrediënten:
bloem, champignons, courgette, groene peper, ketoembar, knoflook, koriander, maïzena, mangochutney, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatensaus en ui

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappelschotel Bolognaise

Ingrediënten:
aardappelpuree, basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pittige soep van freekeh met gehaktballetjes

Ingrediënten:
baharat, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, fijne kristalsuiker, freekeh, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, olijfolie, runderbouillon, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Burrito's met chilipeper-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, chilipoeder, kaas, knoflook, koriander, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, spaanse peper, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, tortilla, ui en wortel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch