Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Gigot boulangère
- Ingrediënten:
- aardappel, banaansjalot, boter, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, laurier, tijm en ui
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, bonen, boter, brandewijn, eend, eendenvet, fruit, knoflook, kruiden, lamsbouillon, laurier, olijfolie, peper, prei, tomaat, ui, vlees, vleesbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: