249 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbroodcitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookkruidenmuntolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijentomaatuivetvleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Erwten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bloemkool van de BBQ

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, basilicum, peterselie, citroen, citroensap, groenten, kruidensaus, oude kaas, peterselie, vadouvan en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool-fondue met kaas

Ingrediënten:
baking soda, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, brood, crackers, extra belegen kaas, gehakt, groenten, paprika, spinazie, knoflook, tomaten, tortillachips, volle melk en zuiveringszout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gele curry met kikkererwten, bloemkool en spinazie

Ingrediënten:
kikkererwten, kokosmelk, bloemkool, bruine rijst, curry, currypasta, gele currypasta, gember, groente, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, naanbrood, olie, peterselie, peulvruchten, sjalot, spinazie, knoflook, kruiden en spinazie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Traditionele Indiase curry met paneer en bloemkool

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bloemkool, chili, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, groenten, water, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kruidenmengsel, kurkuma, masala, naanbrood, olie, paneer, peper, rijst, stremsel, knoflook, tomaten, uien, water, water, witte ui en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Korma curry met bloemkool, palmkool en raita

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, tomaat in blik, kikkererwten, bloemkool, bloemkoolroosjes, curry, fenegriek, gember, tomaat, groente, water, kaneel, kardemom, kikkererwten, kokosmelk, kokosolie, komijn, koriander, kruiden, kurkuma, kwark, naan, palmkool, paprika, pasta, raita, rijst, rode chilipepers, specerijen, venkelzaad, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza van zoete aardappel

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, courgette, deeg, ei, groente, groenten, havermout, meel, olijfolie, oregano, peper en zout, rucola, tijm, bakpoeder, tomaten, ui, kruiden en zoete aardappel

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bloemkool, courgette, knoflook, macaroni, mager rookspek, majoraan, olijfolie, tomaat, parmezaanse kaas, tijm, ui, water, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Le Jardin: groen uit eigen tuin

Ingrediënten:
aardpeer, ahornsiroop, augurk, basilicum, beurre noisette, biet, bitter, bloemkool, coulis, granaatappelpitjes, groenten, ijs, kruiden, mais, mango, pinda, rode ui, schorseneer, snijboon, spruitjes, steak, suikerwater, tabasco, tomaat, wijn, wortel en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 lekkere toevoegingen voor gebakken rijst

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bloemkool, broccoli, chilipasta, chilipeper, courgette, ei, groenten, hoisinsaus, kerriepoeder, ketchup, komkommer, lente ui, mais, nori-shake, paprika, pompoen, seitan, sesamzaad, tempé, thaise basilicum, tofu, tomaten en ui

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bloemkooltosti

Ingrediënten:
bloemkool, eieren, gedroogde bieslook, groente, groenten, kruiden, ras-el-hanout, roosjes en zachte geitenkaas

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 tips om je hele groenten te gebruiken

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloemkool, boerenkool, bouillon, broccoli, dressing, fruit, groenten, kruiden, pesto, radijsjes, roosjes, rucola, salsa verde, tapenade, uien, water, wortelgroenten, wortels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen: 10 toevoegingen

Ingrediënten:
aardappel, bladgroenten, bleekselderij, bloemkool, broccoli, citroensap, citroenschil, feta, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tuinbonen, ui, kruiden, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...