Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Entrecote met aardappels, groente en een borrel
- Ingrediënten:
- aardappel, ansjovis, azijn, boter, entrecote, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, balsamicoazijn, bieslook, boter, chutney, citroensap, ei, fijn zeezout, fruit, garam masala, gehakt, knoflook, peper, peterselie, rode wijnazijn, tijm, ui, vlees, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: