118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroengrascitroensapdjeroek poeroetgula djawaketjap manisknoflookkokosmelkkorianderpoederlombokoliesalamblaadjessambal oeleksantensjalottrassiuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met ui - tahoe goreng bawang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, laospoeder, limoensap, olie, tahoe, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tempé in gekruide kokossaus - besengèk tempe

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, djahé, ebi, gedroogde garnalen, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, komkommer, laospoeder, olie, sambal oelek, santen, tempé, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Tempeh Kering

Ingrediënten:
asem, citroengras, daun salam, djeroek poeroet, ketjap manis, laoswortel, laurier, olie, plantaardige olie, rawit, rode uien, suiker, tempeh en uien

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Bloemkool, roergebakken

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, donkerbruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap manis, knoflook, laos, laospoeder, olie, rode lombok, sambal oelek, sjalot en trassi

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Thaise groene curry met kipfilet

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, garnalenpasta, gehakt, groene chilipepers, kipfilet, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kousenband, laos, limoenen, palmsuiker, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalotten, knoflook, vissaus en zout

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pittige roomsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, knoflook, kokoscrème, laos, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipepers, rode paprika, salamblaadjes, sambal oelek, suiker, tamarindewater, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Haal meer recepten op...