324 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine basterdsuikereigemberketjap benteng manisketjap maniskomkommerkorianderlaoslimoensapolieolijfoliepeperplantaardige oliesambal oeleksantensjalotsuikertomaattrassiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Ui-cashewbeignets

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde kokos, gember, knoflook, kokosroom, koolzuurhoudend water, olie, sjalot, ui en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Amerikaanse pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflook, pinda, room, sjalot en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Grote garnalen met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, citroenschil, garnalen, gember, ketoembar, knoflook, kurkuma, lente ui, ongezouten pindas en sambal oelek

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis Makasar - ikan makasar

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, kemirienoten, knoflook, mulfilet, rode poonfilet, ui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide vis - ikan mandar

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, knoflook, koenjit, makreel, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure tempé - tempe batjem

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, limoensap, olie, sambal oelek, tempé en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide zeebaars - ikan kakap berboemboe

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, sambal trassi, ui, zeebaars en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje II - pepesan ikan II

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, knoflook, limoensap, sambal trassi, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal badjak spesial

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gedroogde kokos, kemirienoten, klapper, knoflook, laos, rode spaanse peper, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde garnalen in pakjes - pepes oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis in sojasaus - ikan ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, gemberwortel, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, ui, zeevisfilet, zeewolffilet, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...