Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, citroensap, droge witte wijn, eidooier, fond, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olie, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: