Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Entrecôte double bordelaise
- Ingrediënten:
- braadjus, entrecote, majoraan, mergpijp, olie, peper, rode wijn, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, broccoli, citroensap, fruit, gember, gula djawa, ketjap, ketjap manis, knoflook, komkommer, lombok, mergpijp, mosterd, rijst, rode lombok, rode wijn, rundvlees, sjalot, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: