16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterdragondroge witte wijnfondkalfsbottenkippenbouillonkippenfondknoflooklardonslaurierbladolijfolieoreganopeperpeterselierunderbouillonrundertongslagroomstoofvochttijmtomaatuivarkenszwoerdvolle jonge rode wijnwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pizza met ham en room

Ingrediënten:
bloem, cheddar, gekookte ham, gorgonzola, goudse kaas, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, slagroom, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ossobuco op Milanese wijze

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bloem, citroenschil, kalfsschenkel, knoflook, laurier, marjolein, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomaten, vleesbouillon, witte wijn, wortelen en zout

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Peulvruchten en vlees met een knapperige korst

Ingrediënten:
bloem, fijn broodkruim, gans, ganzenvet, geweekte witte bonen, gezouten varkensvlees, knoflook, knoflookworstjes, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peterselie, reuzel, rode wijn, tijm, tomaten, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon