230 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouillonknoflookkruidnagellaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte bonenwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige zuurkoolsoep

Ingrediënten:
druivenpitolie, groentebouillon, halfvolle room, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preisoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, peper, preien, taugé, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, champignons, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, shiitake, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische pindasoep uit Virginia

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, pinda, groentebouillon, laurier, pindakaas met stukjes pinda, russet aardappel, sojamelk, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kersen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kersen, kruidnagel, laurier, maïsolie, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met kool

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, groene kool, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, nori, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uiensaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, groentebouillon, laurier, mosterd, peper, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Schorseneren in rode wijn met citroenmelisse

Ingrediënten:
bietensap, boter, citroenmelisse, groentebouillon, honing, laurier, nederlandse witschimmelkaas, peper, rode wijn, schorseneren, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met quorn

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas, groene paprika, groentebouillon, laurier, maïsolie, peper, quorn, rijst, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Paarse artisjokken

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, laurier, mignonettepeper, olijfolie, paarse artisjok, witte wijn, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Klassieke linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met granen

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine rijst, bulgur, gerst, groentebouillon, laurier, parelgort, peterselie, tarwekorrels, tijm, ui, witte bonen, witte rijst, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Pindasoep uit Virginia

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, pinda, groentebouillon, halfvolle room, laurier, lichte room, pindakaas met stukjes pinda, room, russet aardappel, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...