Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, brood, cognac, crème fraîche, knoflook, komkommer, kruiden, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: