Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, casselerrib, citroen, citroensap, eendenvet, eidooier, groente, kippenbouillon, knakworst, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, riesling, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: