Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
IJsyoghurt met gember en kardemom
- Ingrediënten:
- ingelegde gember, kardemompoeder, kardemomzaadjes, kristalsuiker, limoen, water en yoghurt
- Soort:
- zoet / zuivel / ijs
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: