8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbladpeterseliebloembotercitroenschildroge rode wijnkaaskorst van parmezaanse kaaskaneelstokjekippenbouillonknoflooklaurierbladmelkolijfolieparmezaanse kaaspennepeperrigatonirunderbouillonsinaasappelschiltagliatelletomaat in bliktomatenpureeuivarkensgehaktvolle melkwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met een gemengde vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, boter, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rundergehakt, spek, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ham, knoflook, kruidnagelpoeder, lasagne, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat, ui, worst, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

(Pasta met) Bolognesesaus

Ingrediënten:
baksoda, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, tomaat in blik, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Klassieke lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, bladpeterselie, parmezaanse kaas, ui, kippenlevers, lasagnebladen, melk, nootmuskaat, olie, rode wijn, rundergehakt, bleekselderij, tomatenpuree en wortel