Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la maître d'hôtel - Sperziebonen met boter, citroensap en peterselie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, peper, peterselie, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, appelsap, bloem, citroen, groente, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polenta, sla, slagroom, sperziebonen, suiker, tijm, ui, vlees, vruchtensap, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: