44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: cayennepepercitroensapgedroogde oreganogroene paprikagroentebouillonknoflookkomijnkomijnpoederkomkommerlimoenmaïskorrelsolijfolieoreganopeperrode chilipeperrode paprikatabascotomaatuizeezoutzoutzure roomzwarte bonenzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:

Avocado salsa

Ingrediënten:
avocado, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie extra vergine, rode peper, rode ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten met avocado

Ingrediënten:
aardappel, avocado, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Mango-avocado ceviche

Ingrediënten:
avocado, lente-uitjes, limoen, limoensap, maïskorrels, kokosmelk, plantaardige melk, rode ui, roze zout, sesamzaad, tomaten en verse koriander

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Rode Pozole

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, cacaopoeder, courgette, gedroogde chilipepers, gedroogde oregano, groentebouillon, hominy, knoflook, komijnpoeder, kool, koriander, lente-ui, limoensap, limoen, olijfolie, radijs, sojasaus, tempeh, ui, water en zout

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Fajitas met gegrilde kip

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, citroensap, kipfilet, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, oregano, tabasco, trostomaat, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Pompoen Chili

Ingrediënten:
avocado, bonen, gedroogde oregano, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, mild chilipoeder, extra vierge olijfolie, paprika, pompoen, sojasaus, tomaat in blik, tortilla, ui en wortel

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Tortilla Soep

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, gedroogde oregano, groentebouillon, jalapeñopeper, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, maistortilla, olijfolie, paprika, tomaat in blik, tomatenpuree, tortillachips, ui, wortel en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Fajita´s met kip

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Salade van reepjes rundvlees en groente - salpicon

Ingrediënten:
avocado, chipotle pepers, ei, knoflook, kooknat, groene chilipeper, limoensap, lollo rosso, olijfolie, poblano chilipeper, rode ui, runderborststuk, runderbouillon, tomaat, ui, verse koriander, witte azijn, zoete ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche op Mexicaanse wijze

Ingrediënten:
avocado, citroensap, kerstomaat, limoen, limoensap, maistortilla, olijfolie, rode peper, rode ui, tomaat, verse koriander en zeebrasemfilet

Keuken:
Mexicaans / Peruaans
Soort:
tortilla / vis
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Guacamole plus tip

Ingrediënten:
avocado, chilipeper, knoflook, limoensap, tomaat, ui, verse koriander en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Mexicaanse gazpacho

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Peruaanse ceviche

Ingrediënten:
avocado, bosui, chilipeper, citroensap, groene paprika, knoflook, limoensap, maïskorrels, rode paprika, sla, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, visfilet en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maissalade

Ingrediënten:
anchochilipoeder, avocado, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maissalade met kerrie

Ingrediënten:
avocado, kerriepoeder, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Quesadillas

Ingrediënten:
avocado, bosui, cayennepeper, cheddar, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, rode chilipeper, rode ui, tomaat, tortilla, witte wijnazijn, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carnitas

Ingrediënten:
avocado, citroensap, gedroogde oregano, gedroogde rode peper, kippenbouillon, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoensap, oude geraspte kaas, sla, tomaten, tortilla's, ui, varkensschouder en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...