10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaardappelpureebalsamicoazijnbasilicumbladselderijboterbrandewijnbruine linzencoulis de tomateknoflooklaurierbladolijfolieontbijtspekpeperpreirode paprikarode wijntomaatuivleeswortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Veau Marengo

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees miroton

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, olijfolie, peterselie, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfsvlees à la Mario

Ingrediënten:
basilicum, bloem, champignons, tomaat, kalfsschnitzels, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika, ui, vlees en 
zout en peper

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Harira

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, bruine linzen, gedroogde kikkererwten, gember, tomaat, kaneelstokje, kip, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, ras el hanout, ui, vlees en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten