75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladpeterseliebleekselderijbloembloemkoolboterbouilloncitroenraspdroge witte wijneiknoflooklauriernootmuskaatolieolijfoliepeperpreisjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei gestoofd in olie

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde prei met mosterd

Ingrediënten:
citroensap, dijon-mosterd, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde prei met olijven

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sjalot gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sjalot gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui gestoofd in olie

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei-Vinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, tijm, vinaigrette, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Gekneusde aardperen met dragon

Ingrediënten:
aardperen, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Venkel-gort-"risotto"

Ingrediënten:
amandelmoes, citroensap, gladde peterselie, groentebouillon, hazelnootmoes, hazelnoten, noilly prat, olijfolie, parelgort, sjalot, venkel, venkelzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Roze bloemkoolsalade

Ingrediënten:
agavediksap, avocado, bloemkool, citroensap, dijonmosterd, gladde peterselie, groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode bietensap, salade, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisaus - salsa ai porri

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, prei, slagroom, verse bladpeterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto alla code di gamberi - Garnalenrisotto

Ingrediënten:
boter, carnaroli-rijst, citroensap, groentebouillon, boter, peper, peterselie, risotto, rode garnalen, tijgergarnaal, tomatenpassata, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonenpuree met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bonen, boter, citroensap, groentebouillon, olijfolie, peper, peterselie, tahin, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode of groene pilav

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, groentebouillon, knoflook, limoensap, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, tomaten, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mexicaans / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijke courgettesoep

Ingrediënten:
citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kortkorrelrijst, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...