Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Pasta met kokkels
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, broccoli, chilipeper, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, fusilli, gezeefde tomaten, kerstomaat, kokkel, linguine, margarine, melk, spaghetti, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: