Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Potage Bagration
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, elleboogmacaroni, foelie, kalfsbot, kippenpoulet, peper, peterselie, rijstemeel, room, selderij, ui, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eiwit, gelatine, kervel, knoflook, maggi, melk, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, sjalot, slagroom, ui, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: