Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, brood, citroen, eidooier, eiwit, gelatine, knoflook, kruiden, maggi, melk, mosterd, nootmuskaat, slagroom, tarwebloem, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: