Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bakpoeder, beslag, bier, bieslook, biet, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, frituurolie, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode ui, yoghurt, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Francesca Kookt!: