Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, arachideolie, augurk, azijn, bittere sinaasappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel, peterselie, prei, tomaat, ui, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: