Diner / voorgerecht uit Spaans:
Moors ingemaakte ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, baarsfilet, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, boter, chermoula, citroenschil, ei, eiwit, frituurolie, garnaal, gemberpoeder, groene chilipeper, paprikapoeder, sardines, verse sardientjes, witvisfilet, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen: