Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bittere sinaasappel, bloem, bonen, boter, bouillon, brood, citroen, citroengras, citroensap, eekhoorntjesbrood, ei, foelie, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene paprika, groente, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: