10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaspergepuntenbagelbéarnaisesausbieslookbladerdeegbleekselderijblaadjesbloembonenkruidcayennepepercitroencitroensapcognaccourgettebloemeneieiwitgerookte palingmelkolijfoliepaneermeelroomkaasslagroomzalmzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:

Bagels met gerookte zalm en roerei

Ingrediënten:
bagel, bieslook, boter, citroen, dille, ei, gerookte zalmfilet, melk, peper, roomkaas en zout

Keuken:
Pools / Amerikaans
Soort:
hapjes / sous-vide / ei/omelet/frittata / hartige hapjes / broodbeleg / zuivel
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei