Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Raie glacée - Rog in aspic
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, eiwit, gelatine, laurier, peper, peterselie, rogvleugel, tijm, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, bissara, bladpeterselie, bloem, citroensap, citroenschil, eiwit, extra vierge olijfolie, foelie, gelatine, groene spaanse peper, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappelschil, suiker, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: