Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis op zout, appel, artisjok, bacon, bier, bladpeterselie, bloemkool, boter, brood, bruisend mineraalwater, buricchedeeg, citroensap, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, tijm, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: