Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arak, bittere sinaasappel, bladpeterselie, bloem, bonenkruid, boter, boterbonen, briqvellen, citroenrasp, dragon, ei, frituurolie, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomaat, ui, vastkokende aardappel, water, waterkers, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia: