Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Gebakken koolvis met sesamkorst
- Ingrediënten:
- bloem, ei, koolvis, melk, olie, paneermeel, peper, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bakpoeder, bleekselderij, bloem, bonito, boter, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, citroensap, court-bouillon, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, spinazie, ui, venkel, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: