Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bacalaokroketten - Teresa Barrenechea, 1998
- Ingrediënten:
- bacalao, bloem, broodkruim, ei, melk, olijfolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen: