38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelandijvieavocadobalsamicoazijncitroencitroensapeifetagranaatappelHimalayazoutknoflookkomkommerlimoenmuntoliepeterselierode uisjalotsperziebonenspinazieuizout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Warme salade van boerenkool en edik

Ingrediënten:
boerenkool, edik, honing, olijfolie, rode ui, schapenkaas, walnoten, winterpostelein en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / groente / mosterd
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Chopped salad met boerenkool, amandelen en tomaat

Ingrediënten:
amandelen, boerenkool, cocktailtomaten, erwtenkiemen, extra vierge-olijfolie, feta, Himalayazout, kikkererwten, kokosolie, olijfolie, portobello, quinoa tricolore, sesamzaad, sugar snaps, tahin, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Boerenkool Met Tahinidressing

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, chilivlokken, citroen, dikke yoghurt, hazelnoot, olijfolie, palmkoolbladeren, peper, tahini en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Boerenkool Op Zijn Grieks

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkoolbladeren, feta, gedroogde oregano, kerstomaat, olijfolie en rode ui

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Boerenkool, Avocado & Radijs

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, citroen, sesamzaad, olijfolie, sesamolie, 
zout en peper en zuurdesembrood

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Bietjes, Boerenkool & Feta

Ingrediënten:
bietjes, boerenkoolbladeren, feta, olijfolie, pijnboompitten, rode-wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Quinoa, Boerenkool & Granaatappel

Ingrediënten:
bladpeterselie, boerenkoolbladeren, ciderazijn, citroen, granaatappel, courgette, lente-uitjes, munt, olijfolie, palmkoolbladeren, quinoa en 
zout en peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Supergroene Salade

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, erwtenscheuten, komkommer, limoenen, munt, olijfolie, palmkoolbladeren, pompoenpitten, sperziebonen en 
zout en peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Wortel & avocado-salade

Ingrediënten:
avocado, babyboerenkool, ciabatta, extra vierge-olijfolie, knoflook, komijnzaad, radicchio, regenboogwortels, rode peper, rodewijnazijn, rucola, sinaasappel, tijm, treviso, tuinkers, zaden en zure room

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met wilde rijst, geroosterde pompoen, avocado en pecannoten

Ingrediënten:
avocado, boerenkool, chilivlokken, dadel, extra vergine olijfolie, Himalayazout, hokkaidopompoen, pecannoot, plantaardige olie, rode ui, sinaasappelsap, sperziebonen, veldsla, versgemalen zwarte peper en wilde rijst

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, dragon, flageoletbonen, kool, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing

Ingrediënten:
aspergebroccoli, avocado, babyspinazie, boekweitkorrels, boerenkool, cayennepeper, extra vierge-olijfolie, gemengde kiemen, gemengde scheuten, granaatappel, Himalayazout, kaneel, knoflook, korianderpoeder, limoen, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, walnoten, water en zoete aardappel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

New York brunch bowl met halloumi, avocado en kiemen

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, boerenkool, ei, gemberwortel, gierst, groene asperge, halloumi, hennepzaad, Himalayazout, lichte tahin, limoen, paprikapoeder, plantaardige olie, rodebietenkiemen, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zoutvlokken

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met verse vijgen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, vijgen, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren broodsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, dadels, gedroogde vijgen, hazelnoten, olijfolie, salie, sjalot, volkorenbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Superfoodsalade

Ingrediënten:
alfalfa, avocado, bloedsinaasappels, clementines, erwtenscheuten, extra vierge olijfolie, feta, granaatappel, knoflook, limoen, munt, paarse boerenkool, pompoenpitten, quinoa, radijsscheuten, slablaadjes, snijbiet en zonnebloempitten

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, citroensap, croutons, knoflook, krenten, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rode wijnazijn, rozijnen, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...